Taas vaihteeksi. Tälläkertaa jalastaan. Muutama päivä sitten salkkareita katsellessani huomasin sivusilmällä kun jättiläisnallensa kanssa painiva Koda ontui vasenta etujalkaansa. Tarkistin jalan enkä huomannut siinä mitään, vääntelin, kääntelin ja painelin koiven varpaista olkaan asti eikä Koda reagoinut mihinkään. Jätin sitten asian sikseen, ehkä se on päivällä liukastunut jossain tai muuta vastaavaa. Tyyppi kun on toisinaan melkoinen adhd, voi se olla nyrjähdys tai huono laskeutuminen sohvahypystä, en mä tiedä.

Nyt ontumista on kuitenkin kestänyt neljä päivää ja se on jatkuvaa. Kävellessä ei mitään mutta ravissa ontuu joka askeleella. Googletin vähän pentujen ontuma-asioita ja moni kehotti seuraamaan tilannetta viikon tai kahden verran jos pentu voi myyten hyvin eikä ole kipeä. Kodahan ei voisi tämän iloisempi enää olla, ei tunnu haittaavan yhtään se että yksi jaloista kulkee vähän huonosti mukana. Ja kuten mainitsin kipeä jalka ei ole. Seuraillaan siis muutama päivä tilannetta :)

Carnilove on toistaiseksi sopinut oikein loistavasti! Ja vaikka vaihdoinkin ruuan "lennosta", ei siitä ollut minkäänlaista haittaa. Kakkakerrat on jo nyt vähentynyt kahteen päivässä ja määrä alkaa olla siedettävä, puhumattakaan laadusta. Kakkamaisteri on tyytyväinen!