Voihan rähmä! Painoin mieleeni äitini vinkin että seuraa Kodan jalkoja ettei ala kääntyä ja nyt alkaa näyttää just sille. Tassut ja toistaiseksi etutassut vaan. Säikähdin niin että sinkosin samantien naapurin musti&mirriin ruokaostoksille haha. Voihan olla että olen vainoharhainen kun tässä on kaikkea muutakin ollut, mutta tsekkasin samantien ruoan tuoteselosteen jälleen kerran ja kyselin äidiltä mitä mieltä on valkuaisista. Carnilove large breed sisältää valkkareita 31% ja rasvaa 18% mikä on sekin hänen mielestään liikaa. Äitini suosittelisi omille kasvateilleen 26-28% valk ja 14-16% rasvaa tämän ikäiselle koiralle. Vuotiaalle sitten taas vähemmän. Onpahan kummallista että tätä Carnilove ruokaa mitä Koda on nyt syönyt, voidaan antaa isokokoisiksi kasvaville koirille jotka ovat iältään 3-30kk. Eli vielä 2,5 vuotiaille koirille! Noin isolla valkuaismäärällä? Hassulta kuulostaa, mutta ehkä se jollekin sopii :)

Mulla oli jo valmiiksi mielessä ruokamerkki mitä kokeiltaisiin seuraavaksi joten sapuskashoppailu oli helppoa. Seuraavaksi hihnalle Brit Care Junior large breed, eli me ollaan nyt ihan virallisesti junnuja, ei enää puppyja. Olisin halunnut lammas & riisi ruokaa, vaan ei ollut nyt meidän musti&mirrissä, tarjolla sensijaan salmon & potato joka saa tähän hätään kelvata. Mä en meinaan Carnilovea uskalla syöttää enää nappulaakaan.

Lemmikkitarvikekaupat on varmaan yksiä ihanimpia paikkoja, sieltä tarttuu aina jotain mukaan! Ja Koda kiittää. Ruoan lisäksi taas paketti DentaStixejä mitä Koda rakastaa ihan hulluna. Hyppii ja vatkaa mielipuolisesti kun alan lässyttää sitä mainosta koirien tekohampaat, et oo tosissas ja tunnistaa vallanmainiosti sanan dentastix. Lisäksi ostin jonkinmoisen lelun mitä en ole ennen nähnytkään. Suhteellisen kovakuminen pyöreä hytskä minkä sisälle työnnetään iso nami. Nami tulee noin sentin verran ulos ja on niin kova ettei Koda saa siihen hampaillaan kun onnettomia naarmuja ja sekös kovasti ketutti :D Koda juoksi ja murisi ja hyökkäili lelua päin, kun ei se tahtonut toimia hänen tavallaan. Yleensä saa kaiken purtua siihen malliin et on hetkessä syöty. Uusi lelu on huikea, tekemistä riittäisi varmaan tunneiksi, olisi riepottanut sitä koko illan jos en olis nostanut sitä välillä pois. Pikku Kodan läähätyksestä ei meinannut tulla loppua, niin rankkaa oli matsailu uuden lelun kanssa. Näyttää siltä että nukkumatti alkaa olla lähellä..

 DSC_1223.jpg
Joogakoira Koda