WP_20160426_19_07_11_Pro%5B1%5D.jpg

Täällä yksi hömelö joka saa dentastixinsa aina poikittain kitalakeen. Ja on sitten niin jumissa, ettei meinaa pois saada. Kyllä siinä vähän ihmetteli että mitähän tuo nyt haluaa, kun Koda ensimmäisen kerran tuli viereen istumaan ja katsoi tällä ilmeellä. Dentastixit on Kodan suurinta herkkua, niin ihmekös se ettei malta pureskella tuon enempää.

Ne punkit. Hirvikärpästen ohella yksiä maailman ällöttävimpiä otuksia. Ja ne otukset on täällä taas. Niitä on saanut nyppiä Kodan mahan alta melkein joka ilta. Onneksi Koda ei pistä vastaan tässä operaatiossa, makaa selällään tasan niin kauan kun antaa luvan nousta ja siltikin katsoo että "joko sä lopetit?" Meillä oli jo kokeilussa Peten koiratarvike -liikkeestä tilattu Symppis niminen punkkipanta. Siitä lähti aivan karsea löyhkä eikä se loppunut millään. Tuuletin pantaa muutaman päivän tuloksetta joten tämä kokeilu lensi roskiin. Eläinlääkäri joka käy meillä hevoset hoitamassa, suositteli foresto merkkistä punkkipantaa ja kirjoitti reseptin siihen. Helevatun kallis, vähän vajaa 70€ mutta kovasti ell sitä kehui. Että mikäs siinä.. Nyt vaan odotellaan että se panta tulee meidän apteekkiin.

Yksi punkeista hyökkäsi Kodan silmäkulmaan ja teki ison reiän lähtiessään! Myöhemmin reiästä alkoi valua mädänlaista töhnää ja jostain tuli kuningasidea laittaa siihen hevosten haavasprayta. Ideana hyvä jos spray purkki olisi toiminut kunnolla. Se kuitenkin alkoi valuttaa jostain nurkasta ja tässä lopputulos. Pääasia että saatiin suojattua se valuva kohta, ettei tulisi mitään tulehduksia. Ainakin me saadaan nyt katseita iltalenkillä :)

WP_20160503_19_28_01_Pro%5B1%5D.jpg